Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Nieuws

Kronos boven in Groningen

| Roy van Zijl

Jullie zijn vast allen bekend met het gezegde: 'Er gaat niets boven Groningen'. Tijdens het NSK Meerkamp bewezen onze Kronauten maar eens te meer dat er ook niets boven Kronos gaat. Roy en Michelle pakten de Nederlandse studententitel op de tien- en zevenkamp, Merel W het zilver op diezelfde zevenkamp en Nart het brons op de loopmeerkamp. Een uitgebreid verslag vanuit het zonnige hoge Noorden:

Lees verder

Competitie #2

| Ivo Stapel | 1

Heb jij wel eens gehoord van Gendringen? Wij ook niet. Totdat plots de 2e competitiewedstrijd van het seizoen 2022 werd georganiseerd door de vooralsnog onbekende club Atletico '73. Met de olympische delegatie der D.A.V. Kronos begeven wij ons rond zonsopkomst met de auto of de burgerrups richting de achterhoek. Na een lange reis verschenen de eerste atleten voor hun onderdeel.

Lees verder

Regenachtige FLAAT

| Ivo Stapel

"Oef hebben jullie het weerbericht al bekeken? Hoe groot is de kans dat de flaat door gaat?"

Lees verder

Kronos wint de 50e Batavierenrace!

| Roy van Zijl | 3

50 Kronauten versus 175 kilometer hardlopen tijdens de 50e Batavierenrace, aan de titel van dit verhaal kan je wel raden wie deze strijd overwinnend afsloot. Wie een overwinning voor Kronos team 1 had voorspeld voorafgaand aan de Bata, had ik (en met mij vele anderen) voor gek verklaard. Ook team 2 deed het uitermate goed, ondanks dat zij net hun doel van top 50 misten (onder andere door een zeer discutabele tijdstraf), waardoor heel Kronos terug kan kijken op een prachtige jubileumeditie van de Batavierenrace.

Lees verder