Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Nieuws

Promotiewedstrijd Gouda

| Michelle van Dorth

Zondagochtend 5 september om 6:45 ging de wekker, een tikkeltje vroeg voor de laatste dag van de vakantie als je het aan mij vraagt. Maar het was om een goede reden: we reisden vandaag af naar Gouda om met 12 mannen en 10 vrouwen te strijden voor promotie naar de tweede divisie!

Lees verder

Introductiedag

| Anne Braat

Aankomende vrijdagmiddag (12:30-17:00) mogen we op de sportdag in de Kick-In kiddos lokken😃 Het plan is om ze te laten sprinten, verspringen en speerwerpen en de trainers daarvoor zijn al geregeld. Het is natuurlijk extra leuk als jullie allemaal langskomen zodat iedereen kan zien hoe gezellig Kronos is!! Hopelijk zien we jullie daar🤩🏃🏻‍♀️

Lees verder

Introductiemaand!

| Anne Braat

Om jou een goede indruk te geven van Kronos hebben we de hele maand september open trainingen en leuke introductie activiteiten gepland voor jou. Zo kun je een inkijkje krijgen in alle trainingen, snel nieuwe Kronauten leren kennen en ontdekken of Kronos iets voor jou is! We hebben voor jullie onder andere een BBQ georganisserd op 22 september en sportdag georganiseerd op 15 september en daar hoort natuurlijk ook een afsluitend feest bij op 30 september. De activiteiten zijn tot nu nog wel onder voorbehoud gepland vanwege corona, maar in de flyer kunnen jullie meer info krijgen over de data en op de website zal per activiteit ook een uitgebreidere omschrijving te vinden zijn met updates. Bij vragen kunnen jullie altijd een mail sturen naar introcie@kronos.nl ! We zien jullie graag de baan op rennen en naar de activiteiten toe sprinten :)

Lees verder

NSK Baan 2021 in de (medaille) regen

| Marjolein Bolten | 1

Met een grote delegatie van 19 atleten was kronos afgelopen weekend goed aanwezig op het NSK baan in Utrecht. Ook waren er veel vrijwilligers aanwezig van kronos, sommige combineerde dit zelfs met zelf meedoen, mede door deze vrijwilligers was de wedstrijd geslaagd!

Lees verder

Op naar de promotiewedstrijd!

| Michelle van Dorth

Na de baaninstuif van afgelopen donderdag, stonden er zo ook zondag 4 juli weer veel leden van D.A.V. Kronos voor een mooie competitiedag in Emmen. Het was de derde competitiewedstrijd van het jaar, maar de eerste officiële fysieke wedstrijd die weer door kon gaan vanwege de versoepelingen van de coronamaatregelen.

Lees verder

LAAC/MPM instuif

| Michelle van Dorth

Afgelopen donderdag 1 juli vond in Hengelo de LAAC/MPM instuif plaats. De eerste echte wedstrijd voor velen, waarbij het toch gek was dat bij aankomst alle onderdelen voor de verandering al klaar stonden en er allemaal vreemde mensen in het FBK stadion waren.

Lees verder