Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Nieuws

Op naar de promotiewedstrijd!

| Michelle van Dorth

Na de baaninstuif van afgelopen donderdag, stonden er zo ook zondag 4 juli weer veel leden van D.A.V. Kronos voor een mooie competitiedag in Emmen. Het was de derde competitiewedstrijd van het jaar, maar de eerste officiële fysieke wedstrijd die weer door kon gaan vanwege de versoepelingen van de coronamaatregelen.

Lees verder

LAAC/MPM instuif

| Michelle van Dorth

Afgelopen donderdag 1 juli vond in Hengelo de LAAC/MPM instuif plaats. De eerste echte wedstrijd voor velen, waarbij het toch gek was dat bij aankomst alle onderdelen voor de verandering al klaar stonden en er allemaal vreemde mensen in het FBK stadion waren.

Lees verder

Ludieke meerkamp blijkt verrassende KB-activiteit

| Thijs van Aalten

Alweer een week geleden stond er een wel heel geheimzinnige activiteit op de planning. Een “ludieke meerkamp + borrel” werd ons beloofd door het bestuur. Eenmaal op het Verreveld aangekomen bleek het een verkapte KB-interesseactiviteit te zijn. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken! Er werd een vijftal ludieke onderdelen afgewerkt, elk geïnspireerd door één van de vijf bij Kronos gangbare bestuursfuncties. Zo kon iedereen op ludieke wijze nagaan welke functie eigenlijk het best op zijn of haar lijf geschreven is.

Lees verder

2e Virtuele Competitie

| Lars van der Valk

Op de regenachtige ochtend van 23 mei stonden de eerste Kronauten om 11 uur in het FBK stadion in het regenachtige Hengelo. Hier was het de JKG commissie die het voor elkaar had gekregen om van het stadion gebruik te mogen maken. Met de hulp van een paar extra kronauten waren de eerste onderdelen snel neergezet. Daarnaast had de JKG commissie ervoor gezorgd dat de geluidsinstallatie gebruikt kon worden en was er een microfoon geregeld. Hierdoor hadden we de dag lang professioneel commentaar van hooggeplaatste commentatoren zoals Jitse, Thijs A, Willem en Lars.

Lees verder

1e virtuele competitie

| Lars van der Valk

Afgelopen zondag was het dan zover! De eerste virtuele competitie kon doorgaan en gaf de kans aan 28 Kronauten om weer in het wedstrijdgevoel te komen. Voor veel van hen was dit dan ook meteen hun eerste ervaring met een wedstrijd.

Lees verder