Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Gala [AFGELAST] Activiteit

20-maart-2020 18:00 Aan Agenda toevoegen

Bölke

Beste Kronauten,
Eindelijk is het zo ver. Het moment waar iedereen op heeft gewacht. Nachtenlang kan niemand al slapen van de zenuwen maar dat is nu voorbij. Hét thema én de locatie van het Kronos gala worden nu bekend gemaakt! Ga even rustig ergens zitten en hou je goed vast want het wordt een grandioze onthulling.
Wij houden jullie niet nog langer in spanning want wij trekken het ook niet meer. Het thema van het epische gala 2020 is … Bubbels in Bölke!!!!! Kom ook dit jaar waar in je prachtige white tie outfit om te shinen op het gala in het Bölke te Enschede. Hier staan wij op jullie te wachten om de avond te starten met een heerlijk glaasje bubbels. Vervolgens moeten de rest van de avond de bubbel in jullie bier/mixdrankjes/fris rijkelijk vloeien, maar dat is vanaf dan jullie eigen verantwoordelijkheid. Het gala begint om 21:00 op 20 maart 2020 en zal duren tot 1:00 waarna er nog ruim de tijd is voor een afterparty in de stad.
En dan nu de onthulling waar jullie eigenlijk allemaal op wachten, dat snappen wij natuurlijk ook wel. Hoe duur wordt het dit jaar om onbeperkt te kunnen zuipen?? Kan ik het er uit halen ja/nee?? De kaartjes voor leden van Skeuvel, Kronos, Klein Verzet en Aloha zullen 28,50 zijn dit jaar! Voor externen zal de prijs 33,50 zijn. Dit jaar wordt er voor het gala ook weer een heerlijk diner gegeven. Dit zal voorafgaand zijn om 19:00 in Humphrey’s te Enschede. Jullie kunnen hier kiezen uit een voortreffelijk vlees/vis/vega gerecht inclusief één drankje voor 20 euro p.p.
Dat zijn wel even genoeg onthullingen voor vandaag. Zijn jullie net zo enthousiast als wij? Schrijf je dan snel in via gala.skeuvel.nl en dan zien we jullie daar! De inschrijving is vanaf nu geopend tot en met 5 maart, dus waar wacht je nog op?
Heel veel liefs en groetjes,
De Galacie.

Programma

Geen programma

Inschrijflijst
Je moet inloggen om inschrijvingen te zien of aan te vullen.