Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Kronolympics pt. 2 plus paasloop Baanwedstrijd

14-april-2022 18:00 Aan Agenda toevoegen

UTrack

Zorg dat je dinsdag 12 en donderdag 14 april op de trainingen bent, want de Kronolympics zijn terug van weggeweest! Word jij de nieuwe kampioen binnen Kronos? Dat gaan we zien na deze 2 avonden met wedstrijden.
De eerste onderdelen beginnen om 18:00 uur, dus zorg dat je daarvoor zelf een goede warming-up doet. De wedstrijden vinden plaats tijdens de normale trainingen, waarna tijd is om in de sportkantine je prestaties te evalueren, vieren of vergeten 😉

Schrijf je voor beide dagen apart in en vermeld in de comments op welke hoogte je wilt beginnen met hoogspringen, zodat wij een goede groepsindeling kunnen maken en goede teams voor de paasloop.

De Kronolympics bestaan dit keer uit een 6-kamp, aangevuld met een paasloop als vervanging van de jaarlijkse oliebollenloop.

Dinsdag: 200m horden – hoogspringen – speerwerpen – 800m
Donderdag: verspringen – discuswerpen – paasloop

Paasloop: Dit is een estafette over 5000m, ofwel 25x200m in teams van 3. Welk team kan het beste zijn krachten verdelen en komt als eerste over de finish? De organisatie zal zorgen voor een competitieve teamindeling op basis van de inschrijvingen.

Programma

Geen programma

Inschrijflijst
Je moet inloggen om inschrijvingen te zien of aan te vullen.