Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Nieuws

Regenachtige FLAAT

| Ivo Stapel

"Oef hebben jullie het weerbericht al bekeken? Hoe groot is de kans dat de flaat door gaat?"

Lees verder

Kronos wint de 50e Batavierenrace!

| Roy van Zijl | 3

50 Kronauten versus 175 kilometer hardlopen tijdens de 50e Batavierenrace, aan de titel van dit verhaal kan je wel raden wie deze strijd overwinnend afsloot. Wie een overwinning voor Kronos team 1 had voorspeld voorafgaand aan de Bata, had ik (en met mij vele anderen) voor gek verklaard. Ook team 2 deed het uitermate goed, ondanks dat zij net hun doel van top 50 misten (onder andere door een zeer discutabele tijdstraf), waardoor heel Kronos terug kan kijken op een prachtige jubileumeditie van de Batavierenrace.

Lees verder

Steady competitie resultaten na een nacht feesten!

| Marjolein Bolten | 2

Nog nagenietend van de Batavierenrace en feest stonden om 10 uur s’ochtends de eerste atleten alweer op de atletiekbaan in Hengelo voor de eerste competitiewedstrijd van het jaar. Dit jaar was Kronos aanwezig met 2 mannen en 2 vrouwen teams en een totaal van 35 enthousiaste Kronauten.

Lees verder

Een (natte) geslaagde Campusloop 2022

| Daan Gestel

We zijn nog geen halfjaar verder sinds de laatste Campusloop of er wordt alweer eentje georganiseerd. Op woensdag 6 april organiseerden wij de Kronos Campusloop op de gebruikelijke datum een aantal weken voor de Bata. Dit keer voor het eerst in drie jaar zonder Corona beperkingen. Houden zo!

Lees verder