Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

kronos nieuws

8be2cb198ff9b371f355c90840960c90a8a0d8dd

Kronos Student Mile

1 Team 4 people 4 Beer 4 x 400 m €4 per team __ __ Beste Kronauten, Het is bijna zover tijd voor de Student Mile. Bijna alles is inmiddels geregeld, nu alleen de deelnemers nog. Help ons vooral bij het promoten en verspreiden onder de doegroepen voor de Kick-In.

Wanneer

Vrijdag 25 augustus is het zo ver en zal het eerst startschot van de Kronos Student Mile gaan rond 9.00u. Tijd om eindelijk antwoord te geven op de belangrijke vraag: Wat is nou belangrijker... de snelheid van het drinken of van het rennen? Er zullen zes series plaatsvinden van elk 20 minuten met in iedere serie plek voor 25 teams.

Serie 1 om 19.00 - Serie 2 om 19.20 - Serie 3 om 19.40 - Serie 4 om 20.00 - Serie 5 om 20.20 - Serie 6 om 20.40

Hoe

Koop je bonnetjes bij de bonnenverkoop van de Kick-In voor een of meer van de bovenstaande zes series. 4 euro per team dus een euro per biertje. Ook kan je natuurlijk komen kijken om je vrienden te zien schitteren....of natuurlijk stuk te zien gaan.

Wat

Samen met je team van 3 of 4 personen loop je een Mijl (4x 400meter dus 1600m) in estafette vorm waarbij je ook nog eens 4 biertjes drinkt. Loper 1 start, drinkt een biertje en rent een rondje om de baan van 400m. Vervolgens geeft hij/zij het stokje over aan loper 2 enz. (Bij een team van 3 personen moet 1 loper de eerste en tweede ronde achter elkaar lopen en natuurlijk ook voor ieder rondje een biertje drinken).

Handig om te weten

Voor dat je kan starten melden jij en al je team leden jezelf samen bij het inschrijfbureau. Daar krijgt ieder teamlid een startnummer, kan je een teamnaam doorgeven en wordt jullie leeftijd gecontroleerd. Zorg dat je, als je bier wilt drinken, je ID kaart bij hebt als je geen groen of rood kiddo bandje hebt!! Voor het begin van je serie kan je met het team via het oversteekpunt het binnenveld oplopen. Zorg dat je dan voor het begin van je serie in het goede vak staat. Ben dus goed op tijd bent want ander kan je niet mee doen.

Proost!

8ebc41d085c8ecdb5421b907e3eed164cff9d515

FLAAT 2017

Vorige week vrijdag werd de eerste editie van de FLAAT georganiseerd. Veel kronauten hadden een team opgetrommeld om te strijden voor de winst. Tijdens het opbouwen kwam de regen met bakken uit de hemel. Maar de deelnemers lieten zich niet uit het veld slaan en verschenen allen optijd voor de warming up. Gelukkig werd het al voor de start droog en bleef het de rest van de avond prima weer. Om gelijk ieders conditie te testen trapten we af met de 1000m. Vervolgens gingen de teams in verschillende rondes langs alle onderdelen bestaande uit speerwerpen, verspringen, 100m sprint en horden. Om af te sluiten kon iedereen zich nog even kapot lopen bij de estafette om de laatste punten binnen te slepen, waarna de uitslag bekend werd gemaakt. Voor de meeste deelnemers was dit een eerste kennismaking met de verschillende onderdelen van atletiek, het regende dan ook PR’s. Maar er kon natuurlijk maar een team winnen en dat was ‘Keep the Kloot alive’ gevolgd door team ‘V.A. Coq’ op een tweede plek en ‘Team Koerhuis 14.4’ op een derde plek. Het was een geslaagde avond met een goede sfeer. Vrijwilligers en deelnemers bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

584dc899d22bb2dfd0362a84bbc956e2372d38eb

5 Kronosmedailles op het NSK Baan!

Er was door velen al een tijd lang naar uitgekeken, maar afgelopen zaterdag 10 juni was het dan eindelijk zo ver: het NSK Baan in Enschede. Voor het eerst in 5 jaar vond er weer in NSK georganiseerd door Kronos plaats en dat betekende dan ook voor een grote deelname onder de Kronauten, maarliefst 20 Kronauten deden ermee! Er werden vele mooie prestaties geleverd, eigenlijk te veel om op te noemen in dit artikel. Maar hierbij een korte samenvatting, voor het uitgebreide verhaal moet je binnekort maar de Kronometer lezen!

Onder de vele mooie prestaties van de Kronauten waren drie grote uitblinkers. Bij de 1500m liep Harmen Hoek na een mooie demarrage alles en iedereen eraf en mocht hij op het ereschavot de eerste plaats bestijgen. Maar Harmen liep de 1500m zeker niet alleen, want maarliefst vijf Kronauten deden hieraan mee. Ook Jelle (5e), Casper (9e), Twan (10e) en Daniël (11e) zetten een mooie prestatie neer op deze middellange afstand.

Bij de hinkstapver eindigde zelfs twee Kronauten op het podium, want niet alleen Roy van Zijl liet zijn overmacht op dit onderdeel weer eens zien, ook Ruud van Laar sprong zichzelf op het podium. Ruud belandde op de derde plaats en dit betekende zijn eerste individuele NSK medaille! Fabian moest helaas deze twee kronauten voor zich dulden en belandde op de ongelukkige 4e plaats.

De vierde Kronosmedaille kwam bij de 5000m mannen waar Martijn Oonk na een spannende wedstrijd in de kopgroep 3e werd. Ook Antoine (5e) en Jonas (6e)liepen een verdienstelijke tijd op de 5000m. Op de 3000m voor vrouwen liepen vier dames van Kronos mee. Het niveau op de 3000m lag erg hoog, toch wist Fenna 7e te worden. Maike de Jongh werd 11e, Maaike de Vries 12e en Jasmijn 13e.

Het mooiste slotstuk van het NSK weekend was de grootse overwinning van het mannenteam uit Enschede op de olympische estafette de volgende dag tijdens de FBK Games. Het team bestaande uit Harmen Hoek, Yoeri Sterenberg, Jerome Brunink en Roy van Zijl wist met grote voorsprong de andere studententeams te verslaan.

Andere Kronauten die in actie kwamen zaterdag waren: Bas Coenen: kogel (9) en 100m (11) Teun Kok: ver (6e) Yacintha Aakster: 400m (11e) Annabel Boonman: hinkstapspringen (4e) en 100mh (5e) Lianne Straetemans: hinkstapspringen (5e) en 100m (18e)

Uiteraard gaat onze dank ook uit naar alles vrijwilligers, juryleden en supporters die afgelopen weekend mogelijk hebben gemaakt!!!

B970bf56252a97f16a6bdd719bc09ab6474deb8d

Running Dinner

Na weken van plannen was het eindelijk zo ver. Het zat er al een hele tijd aan te komen, maar na een paar keer uitgesteld te worden, was hij afgelopen woensdag toch eindelijk daar, het Running Dinner!

Met zn allen renden we de hele campus over om bij 10 Kronauten een klein hapje mee te proeven van de culinaire specialiteiten die zij voor ons hadden klaargemaakt. Uiteraard heeft iedereen hier enorm van genoten, maar helaas hadden de meesten wel moeite om overal van mee te genieten, aangezien twee pannen pasta aan het begin naar binnen proberen te werken niet zo’n goed idee bleek te zijn en ook hielpen de enorme omwegen die soms genomen werden tijdens het lopen niet mee om de magen zo af en toe wat rust te geven.

Uiteindelijk hebben we ook een hoop geleerd van deze dag, bijvoorbeeld dat Kegel en Carrie een volgende keer beter thuis kunnen blijven, dit bleek maar nadat een bepaald geïrriteerd bestuurslid (wiens naam voor veiligheidsredenen hier niet genoemd zal worden) Kegel onder een boom heeft proberen te dumpen tijdens het lopen.

Maar ondanks alles was het enorm gezellig.

Als laatste wil ik iedereen bedanken die heeft gekookt en iedereen die meedeed voor een enorm gezellige avond.

D0e0bc564551e2896f01924ad74dfe00746b7c93

Kronos Kick-In

De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat binnenkort nieuwe studenten Enschede komen verkennen. Kronos wil graag kennismaken met deze eerstejaars en ze enthousiast maken voor de mooiste vereniging van Enschede!

Deze Kick-In wordt bijzonder want naast de standaard promotietaken tijdens de intromarkt, de sportdagen, het summer festival en het kick-out festival, hebben wij nog wat extra’s.

Dit jaar hebben wij voor het eerst een Kronos Doegroep bij TG onder leiding van Lianne en Roy, met hulp van Merel. Zij zijn al druk bezig met de voorbereidingen en je bent van harte uitgenodigd om mee te gaan met het dag en natuurlijk ook het avondprogramma. Daarnaast staat het nieuwe evenement de ‘Kronos Student Mile’ al te pronken op de planning van de kick-in. Het belooft een groot succes te worden, maar daar hebben we wel jouw hulp voor nodig!!

Geef je dan op als vrijwilliger voor de Kick-in via de volgende link voor alle verschillende activiteiten! https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bsUhaGCZWNgJSWJKu7TTDNAQckjmtiypYWeBQiUMxgs/edit#gid=943847023

Daca5f0f70c4589a74d9a635a7a4612e2b339c17

NSK EKIDEN 2017

Ik ga op reis en ik neem mee…. 13 mei was het zo ver voor de 27 gelukkige Kronauten die mee deden aan het NSK Ekiden. Zaterdag ochtend mochten we afreizen, via Hengelo, Zutphen, Den Bosch kwamen we uiteindelijk met de snel bus aan in Eindhoven.

Daar aangekomen was het zoeken naar de goede bus waarvan achteraf bleek dat deze niet reed. Nadat de buschauffeur ons uitgelachen had om ons richtingsgevoel, hij ons de goede kant had op gewezen en Vincent zijn krentenbolletjes gekocht had konden we lopend richting de TU/e gebouwen. Daar vonden we onze Eindhovense Lianne bij de start en even later sloten de auto-gangers daar ook aan.

We hadden een mooi plekje gevonden bij de start en iedereen was al aan het genieten van het zonnetje, tot dat er een half uur voor de start toch nog een flinke regenbui over Eindhoven heen kwam. Naar korte hevige bui werd het al snel weer droog en begon de zon weer te schijnen. En niet zomaar een beetje want de hitte was erg aanwezig bij de lopers van de eerste paar etappes. Er waren rondes van 2,5 km uitgezet over het complex van de universiteit en afhankelijk van je afstand moest je 2, 3, of 4 rondes lopen (Behalve Vincent want die liep er gewoon 12 achter elkaar). Iedereen werd bij ingaan van een nieuwe ronde natuurlijk hard aangemoedigd door alle collega Kronauten.

Alles liep zo zijn gangetje tot dat wij tijdens de eerste 10 kilometer ineens bericht kregen Teun bij de eerste hulp zat en dat het team gediskwalificeerd zou zijn. Maar een paar minuten later kwam Teun hobbelend weer om de hoek met een vastberaden blik om zijn 10 km af te maken dus de opluchting heerste bij zijn team.

Teamindelingen en uitslagen waren als volgt:

• Kronos Prestatieteam: Nick, Wouter, Twan, Martijn, Roy en Jonas liepen in 02:36:15 en 16,3 km/h

• Kegels Chicks: Deborah, Maike, Fenna, Jasmijn, Merel, Maaike vO liepen in 03:24:42 en 12,5 km/h

• Kegels Egels: Annabel, Daniël, Fabian, Remco, Bas en Ruud liepen in 03:06:11 en 13,7 km/h

• Kronos Bierteam: Manon, Teun, Lianne, Casper, Vivian en lucas liepen in 03:42:01 en 11,5 km/h

• 2fast2Kronos: Vincent, Kilian en Felix liepen in 03:23:14 en 12,5 km/h

De kwantiteit was dit NSK bij Kronos groter dan de kwaliteit want ondanks dat iedereen erg z’n best heeft gedaan en er zeker hard gelopen is, was de tegenstand helaas erg sterk. Een 4e plaats voor het Kronos Prestatieteam en een 6e plaats voor ‘Kegels Egels’ bij de Mannen. Een 5e plaats voor het mix team ‘Kronos Bierteam’, maar daarnaast zeker een goede 2e plaats voor het vrouwenteam ‘Kegels Chicks’.

Tussen al het aanmoedigen, lopen, zonnen en water gooien door werd er natuurlijk ook erg goed op Kegel gepast. Deze hadden we niet voor niks meegenomen want daardoor konden we ook op strooptocht gaan naar andere mascottes. ’t Haasje lette niet zo goed op hun vervangende mascotte Carry de carrot en na wat subtiele schijn-aanmoedigingen konden we onze tijdelijke stadsgenoot grijpen en meenemen om hem kennis te laten maken met Kegel. Komend NSK Baan kunnen we worteltjestaart verwachten dus daar kunnen we naar uit kijken.

Na de wedstrijd ging een deel van de groep weer huiswaarts, maar bleef ook een grote groep Kronauten in Eindhoven hangen om te eten, pub-quizzen, feesten en te slapen. De BBQ liet even op zich wachten maar was erg gezellig. Toen het vlees op was konden we meteen door naar de pub-quiz met een kleine onderbreking door het songfestival. Na drie magere rondes was het al weer afgelopen, maar waren er wel hilarische antwoorden langsgekomen. Volgens Twan was de snelste vogel: “De Escalatievogel die vliegt op 20 bier per uur” Ondertussen was het donker geworden en waren we even vergeten dat het op zich praktisch is om je tent op te zetten als het nog licht is. Op Jonas na moest iedereen de tent nog opzetten, dus met veel telefoonzaklampjes en hulp van de burger vereniging van Haarlem met daarbij oud-Kronaut Viktor gingen we aan de gang. Ook begon toen de gezamenlijke verkleedactie. Iedereen had zijn meest foute zwem- en sportbroekjes uit de kast gehaald met daarbij de nodige zweetbandjes en hockey sokken. Dit was niet voor niks want het thema was FOUTE FITNESS. Het werd een lange avond, met matige muziek, maar veel gezelligheid tussen de Kronauten. Eindhoven bleek zijn naam ‘Eindhoven de gekste’ niet helemaal waar te maken op het feest maar wel later op de atletiekbaan. De Eindhovenaren werden namelijk wel heel enthousiast toen iemand opperde een Griekse 400meter te lopen. Enkele Kronauten werden nog bijna overgehaald, maar in Enschede laten we het toch liever bij het feesten.

Rond diezelfde tijd bedacht Lucas ineens dat je voor het slapen in een tent wel meer nodig hebt dan alleen een tent. Lucas was die ochtend met een heel klein rugzakje de trein gestapt. Bij het vragen naar zijn spullen door zijn voorzitter deed hij alsof hij alles onder controle had, maar die avond rond een uur of twee kwam hij er toch achter dat hij eigenlijk nog een matje, kussen en slaapzak miste. Midden in de nacht zijn Daniël en Lucas toen nog een rondrit gaan maken door half Nederland met de auto om beide thuis in hun eigen bedje te kunnen gaan slapen.

Ergens tussen 3.00u en 4.00u zochten de rest van de Kronauten hun mooie tentjes naast de snelweg ook op. Iedereen zocht snel zijn eigen bedje op behalve Twan want die kon het natuurlijk niet laten om nog even bij Lianne en Merel in de tent te gaan kijken omdat zijn slaappartner Lucas er al vandoor was. Daar is hij vervolgens meteen maar blijven liggen zonder slaapzak en matje. Dit bleek toch niet te zorgen voor een hele goede nachtrust want toen alle Kronauten de volgende ochtend al ontbeten hadden en begonnen waren met inpakken kwam Twan nog uit de tent rollen.

Jonas heeft toen maar snel de onbeslapen tent van Twan ingepakt zodat we niet met z’n allen de bus zouden missen. Eenmaal op tijd bij die bus aangekomen te zijn bleek Teun zich niet goed te voelen. Of het nou van het eten of van de drank was blijft een raadsel, maar een lange treinreis inclusief braakje van Teun volgde.

Eenmaal in Hengelo aangekomen bleek er ook nog eens een wedstrijd te zijn bij FC Twente waardoor er geen bussen reden. Gelukkig kon de helft met de intercity door en konden de campusgangers met ook een trein later uitstappen op station Kennispark. Vanaf daar zouden we moeten lopen, maar het is goed dat we Lianne mee hadden, want met heel lief kijken regelde zij een ritje mee terug richting campus van de pendelbus. Dit was wel ter vermaak van de buschauffeur want Lianne probeerde in te checken in de pendelbus waarop de buschauffeur haar heel hard kon uitlachen…. en wij ook natuurlijk.

Kortom, we hebben weer genoeg kegels verdient en alvast goed kunnen oefenen voor het NSK Baan.

Bedankt Voor het gezellige weekend!!

B7ddb3b78f8430577c13c2077fbae08aabb916a9

Kronos wordt 7e tijdens 9e lustrum van de Batavierenrace

Het is al weer bijna twee weken geleden, maar nog lang niet vergeten. Het grootste loopevenement van het jaar, de Batavierenrace. En Kronos deed dit jaar niet met één maar met maar liefst twee teams mee. Dit om eindelijk eens voor Skeuvel en Aloha te eindigen, en om ons boven de andere Studentenatletiekverenigingen te zetten. En met succes! Een historische 7e plaats was het resultaat. Ook in het Kegels Egels werd hard gelopen, daar werd uiteindelijk een 68e plaats behaald (ondanks een onterechte 15 minuten straftijd).

Op het moment dat het langzaam donker begon te worden vertrokken in alle vroegte de twee Bata-busjes naar het zuidelijke Nijmegen. Dit jaar was het minder lang wachten dan normaal, want het 9e lustrum werd gevierd met een speciale etappe van de Nijmeegse binnenstad naar het Universiteitsterrein van Nijmegen te lopen. Hier vertrokken om klokslag 12 uur de eerste lopers om vervolgens Kegels Egels en het prestatieteam te laten vertrekken. Kronos kwam de nacht uitstekend door met een 12e plaats en dat was daarmee een mooie uitgangspositie voor de middagploeg.

Voor de middagploeg was het erg vroeg opstaan, om 4 uur vertrok de bus naar Ulft voor de eerste herstart. Om kwart over 6 klonk het startschot, en kon het Prestatieteam op weg naar een plek bij de beste 10. En met succes aan het einde van de ochtend was de 8ste plaats bereikt. Voor de middagploeg was uitslapen er ook niet bij, zij vertrokken om 9 uur in de richting van Barchem voor herstart nummer 2. Daar werd vanaf 11 uur begonnen aan de strijd richting een top-10 notering. Maar door een fout met de wisselpunten, moest Imke maar liefst twee etappes volbrengen. En leek de speciaal voor ingevlogen Mart zijn etappe niet meer te kunnen lopen. Gelukkig voor hem mocht hij uiteindelijk de slotetappe lopen omdat Jonas deze afstond. Al met al werd hierbij best wat tijd verloren, maar dat maakt het resultaat alleen maar mooier een prachtige 7e plaats dus!

Achteraf werd er nog lekker gegeten bij Daniël en nog lang doorgefeest! Maar natuurlijk niet te lang want de competitie stond al weer voor de deur….

Het was een enorm geslaagde BATA en we hopen dat we ook volgend jaar weer met twee enthousiaste teams kunnen deelnemen.

Fcfd7c7a043bf929e91603ff5d82a31d1c79374b

FBK TRAININGEN

Afgelopen week was het al weer zo ver: de eerste training in het FBK stadion van dit jaar vond weer plaats. Voor de meerkamptraining betekende dat eindelijk weer eens lekker hoogspringen en voor de loopgroep een goede training over de trappen van het stadion.

Komende maanden zullen we nog een aantal keer naar het FBK stadion gaan om te trainen dus zorg dat je er een keer bij bent want het is zeker de moeite waard om een keer mee te trainen in het mooiste stadion van Nederland. En natuurlijk ook voor de perfecte voorbereiding voor de competitie.

Volgende trainingen in het FBK zullen zijn op:

• 11 mei

• 18 mei

• 15 juni

Tot dan!!

*8 juni zouden we in het FBK trainen, maar deze training is toch op de UTrack. *

Ce6cf0e68e578ba6dbce9662012ac0c3b7b90415

Salsadansen met Kronos

Afgelopen woensdag was het dan zo ver. 28 gemotiveerde Kronauten hadden zich verzameld in het atrium om de heupen lekker te laten swingen. Dansvereniging 4 Happy Feet trakteerde Kronos op salsa cursus voor beginners.

De ‘mooie’ lenteavond begon met het aanleren van een simpelere versie van de salsa. Na elke paar technieken moesten de heren een andere danspartner zoeken. Toen iedereen een beetje los begon te komen kon het echte werk beginnen, de salsa.

We leerden de salsa in stappen, letterlijk. We begonnen met de standaard voorwaartse salsa stap en daarna begonnen de variaties. In het begin had iedereen nog wel moeite met het aparte ritme maar toen kreeg iedereen de smaak te pakken. Na de cursus hebben we nog even gezellig wat gedronken in het sportcentrum.

Al met al kan iedereen nu zeker shinen op de dansvloer :)

7d7b091b96e8458e7425d2990c5b5f83614f0e5e

Kronos Campusloop 2017 Groot succes!

Wat hadden we dit jaar een geluk met het weer: het was droog en de temperatuur was ook prima! Als commissie hadden we veel zin in 29 maart; eindelijk konden we het resultaat zien van al die maanden werk. Ook lieten diverse commissieleden weten dat ze “er nu ook wel een beetje klaar mee waren”. Mede doordat er laatste weken nog veel dingen moesten gebeuren om de dag goed te laten verlopen. Met 241 voorinschrijvingen hadden we mega zin in DE dag!

Om 9 uur waren de eerste commissieleden al in de sportkantine aanwezig (die overigens nog dicht was.. niet over nagedacht!). We zijn rustig begonnen met de spullen uit het hok verzamelen. Merel, Manon en Vincent B. bedachten om vandaag nog even het parcours op te meten om de kilometerbordjes (redelijk) goed neer te zetten. Lekker op tijd!! Maar bij navraag bij een deelnemer (Nick met gloedje nieuw horloge, red.) bleken de kilometerbordjes niet helemaal te kloppen… We hadden ons best wel gedaan. Onze maag rommelde (we waren immers al sinds 9 uur op de campus) en we besloten 30 wentelteefjes te bestellen in de sportkantine. Njammie!

’s-Middags zijn we begonnen met het verder uitzetten van het parcours. Vincent W. wist niet dat hij bij het parcoursteam was ingedeeld door de voorzitster Merel, maar omdat het mooi weer was, wilde hij wel mee. Het parcours was in een mum van tijd klaar! Toen moest de start/finish nog opgezet worden, inclusief de Bata-boog dat sinds vorig jaar een welkome toevoeging is aan de aankleding van de start/finish. Om half 5 konden de commissie en alle vrijwilligers aanschuiven voor het diner in de sportkantine. Daarna was het tijd om dranghekken klaar te zetten, de muziekinstallatie te installeren, de partytent op te zetten en de tijdregistratie klaar te maken. Toen alles klaar stond was het tijd om de verkeersregelaars op hun plek neer te zetten dat iets te laat gebeurde.. waardoor de start met een paar minuten was vertraagd. Gelukkig kon iedereen zich goed warm houden door dicht tegen elkaar aan te staan voor de startlijn. Met 241 voorinschrijvingen en ongeveer 30 na-inschrijvingen moest dat wel lukken! Ook het teamklassement was goed gevuld. De strijd om de podiumplekken kon beginnen!

Uiteindelijk pakt Martijn als enige Kronaut een podiumplek (2). Daarnaast pakt Martijn samen met de als eerst gefinishte Kronaut Nick op de 2 mijl (6), Jippe (het broertje van Merel) en Deborah de eerste plek in het teamklassement met een prachtige appeltaart als beloning. Fenna (6) was de eerste vrouwelijke Kronaut op de 2 mijl en Maike (10) op de 4 mijl. Daarnaast hebben ook veel andere Kronauten meegedaan aan de Campusloop: super leuk! (Bijna) alle uitslagen kunnen je lezen op uitslagen.nl. Helaas zijn sommige deelnemers niet geregistreerd of zijn de netto tijden niet goed. We hopen dat dit volgend jaar niet weer zal gebeuren.

Na afloop heeft de commissie nog even met de wedstrijdleider (Bram van Dongen) gezeten om de wedstrijd na te bespreken. Hij was erg tevreden! Met hulp van de vele vrijwilligers hebben we het parcours en de start/finish in een super snel tempo opgeruimd. Dank daarvoor! Tot slot hebben we met zijn alle nog even nagepraat in de sportkantine onder het genot van een glaasje ranja en een plak cake (of 2, of 3). Wij willen graag alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp! Zonder jullie hadden we het niet gered! Wij hebben het als commissie als leuk, gezellig en leerzaam ervaren 😊