Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Kronos Kick-In

D0e0bc564551e2896f01924ad74dfe00746b7c93

De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat binnenkort nieuwe studenten Enschede komen verkennen. Kronos wil graag kennismaken met deze eerstejaars en ze enthousiast maken voor de mooiste vereniging van Enschede!

Deze Kick-In wordt bijzonder want naast de standaard promotietaken tijdens de intromarkt, de sportdagen, het summer festival en het kick-out festival, hebben wij nog wat extra’s.

Dit jaar hebben wij voor het eerst een Kronos Doegroep bij TG onder leiding van Lianne en Roy, met hulp van Merel. Zij zijn al druk bezig met de voorbereidingen en je bent van harte uitgenodigd om mee te gaan met het dag en natuurlijk ook het avondprogramma. Daarnaast staat het nieuwe evenement de ‘Kronos Student Mile’ al te pronken op de planning van de kick-in. Het belooft een groot succes te worden, maar daar hebben we wel jouw hulp voor nodig!!

Geef je dan op als vrijwilliger voor de Kick-in via de volgende link voor alle verschillende activiteiten! https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bsUhaGCZWNgJSWJKu7TTDNAQckjmtiypYWeBQiUMxgs/edit#gid=943847023