Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Running Dinner

B970bf56252a97f16a6bdd719bc09ab6474deb8d

Na weken van plannen was het eindelijk zo ver. Het zat er al een hele tijd aan te komen, maar na een paar keer uitgesteld te worden, was hij afgelopen woensdag toch eindelijk daar, het Running Dinner!

Met zn allen renden we de hele campus over om bij 10 Kronauten een klein hapje mee te proeven van de culinaire specialiteiten die zij voor ons hadden klaargemaakt. Uiteraard heeft iedereen hier enorm van genoten, maar helaas hadden de meesten wel moeite om overal van mee te genieten, aangezien twee pannen pasta aan het begin naar binnen proberen te werken niet zo’n goed idee bleek te zijn en ook hielpen de enorme omwegen die soms genomen werden tijdens het lopen niet mee om de magen zo af en toe wat rust te geven.

Uiteindelijk hebben we ook een hoop geleerd van deze dag, bijvoorbeeld dat Kegel en Carrie een volgende keer beter thuis kunnen blijven, dit bleek maar nadat een bepaald geïrriteerd bestuurslid (wiens naam voor veiligheidsredenen hier niet genoemd zal worden) Kegel onder een boom heeft proberen te dumpen tijdens het lopen.

Maar ondanks alles was het enorm gezellig.

Als laatste wil ik iedereen bedanken die heeft gekookt en iedereen die meedeed voor een enorm gezellige avond.