Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Kronos genomineerd

Bf7addd4d6ba00e4d7629fdadcb67669fa296487

Dat afgelopen jaar een erg goed Kronos jaar was vindt de gemeente Enschede ook. Kronos is genomineerd voor de Auke Vleer Waarderingsprijs die uitgereikt zal worden op het Sportgala Enschede op 15 september.

Opgericht in 1964 is de D.A.V. KRONOS de oudste en de meest actieve studenten atletiekvereniging van Nederland. Ons ledenaantal is meer dan verdubbeld (van 35 naar 78). De sportieve prestaties van onze leden zijn nog nooit zo goed geweest. Zo hebben we dit jaar verschillende studentenkampioenen (op de 800 meter, hink-stap, Olympische estafette en de meerkamp), verschillende deelnames aan het NK, vele regionale wedstrijden en onze grote trots: een 7e plaats op de Batavierenrace. Naast de prestaties zijn er dit jaar ook grote stappen gemaakt op het gebied van organiseren. De jaarlijkse Campusloop en JKG waren weer een groot succes en daarnaast waren er ook een hoop nieuwe wedstrijden.

  • In samenwerking met MPM en LAAC organiseerden we de Runners Decathlon waar deelnemers vanuit heel Europa op af kwamen.

  • Gericht op de studenten organiseerden we de UT Beermile en de Flaat: een atletiektoernooi om niet-atleten kennis te laten maken met onze prachtige sport. Beide bleek een groot succes en de deelnemersaantallen waren hoger dan verwacht.

  • Kronos was verantwoordelijk voor de organisatie van het grootste NSK van dit jaar: Het NSK-Baan. Vele studenten vanuit het hele land kwamen hier op af en als klap op de vuurpijl regelden we een samenwerking met de FBK-Games waarbij studenten in het voorprogramma mochten staan en Churandy Martina een clinic kwam geven bij D.A.V. Kronos.

Al met al een zeer geslaagd jaar voor Kronos en voor de bekendheid van de atletiek in Enschede en omgeving. En we zijn nog niet klaar. Kronos mag dit jaar voor het eerst tijdens de Kick-In een eigen evenement organiseren: De Kronos Student Mile.

Kortom Stem Kronos op:

http://sportaal.nl/activiteiten/sportverkiezing/ (stemmen kan via al de aparaten die je hebt dus stem vooral vaker)

sportverkiezing053