Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

NN Running Team bleek te sterk voor Kronauten en brons voor Marjolein op het NK meerkamp voor junioren!

C4fe4ee32f18a99be2875610f499e7957c841a55

Maar liefst 6 Kronauten namen het vandaag tijdens de FBK Games op tegen het NN Running Team tijdens hun challenge. Het doel was simpel: loop met een team van 3 een 5 kilometer in estafettevorm (wisselen per 400m) en versla de toppers die de volledige 5 lopen.

Daarbij als leuke uitdaging dat het voorgestelde tempo die van het wereldrecord op de halve marathon was en dat je er uit lag als je op een ronde werd gezet. Dat laatste gebeurde het team met Casper, Nart en Roy die na 4 kilometer gedubbeld werden. Twan, Thijs van A en Martijn hielden het wel de hele weg vol en finishten in een mooie 14:01, slechts 30 seconden achter de toplopers!

Ondertussen deed Marjolein aan de andere kant van het land in Den Haag mee aan het NK meerkamp voor junioren. Na een goede eerste dag en degelijke tweede wist ze dat een goede 800 noodzakelijk was voor het podium. Met een zeer nette PR verbetering van 7 seconden wist ze zich naar een (gedeelde!) 3e plaats te lopen met een mooi puntentotaal van 4930 op de zevenkamp.