Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

NSK weg

| Thijs van Aalten

Dc2678aef696796964380d97986f724185e49b19

Afgelopen zondag trokken hordes Enschedeërs in de vroege ochtend richting Leiden om zich te meten met studenten uit de andere hoeken van het land op het NSK weg. Helaas bleek het dat veel van die andere hoeken het een beetje lieten afweten, waardoor het Kronos-groen prominent aanwezig was in het deelnemersveld. Het NSK was dit jaar onderdeel van de Leidse Houtloop, een klein recreatief loopje van twee rondjes van 5 kilometer door het Leidse hout, wat met een bochtig parcours en over veel onverharde paden geen parcours is om PR’s te lopen. De wedstrijd is dus naast een mogelijkheid voor Kronos om Zeus-punten binnen te harken, vooral een goede mogelijkheid om de vorm te meten.

Het eerste is goed gelukt, met twee podiumplekken voor Thijs (tweede) en Steef (eerste). De vorm meten is ook goed gelukt, wel met wisselende resultaten. Voor sommigen betekende de wedstrijd dat komende winter de vorm nog wat kan worden bijgewerkt, maar gelukkig waren er ook meer dan genoeg blije gezichten. Annelie, de eerste Kronos-dame, liep een snelle tijd op de 10 km: 44.54, wat ook een PR was. Vincent (Witmond) en Sander (op de 5 km) konden goed de progressie meten van het structurele trainen sinds de zomer. Verder deden ook Matthijs, Jonas en meerkamper Jitse het verdienstelijk in het NSK-veld.

Al met al is er goed (en vaak) gepresteerd door Kronos en werden er goede zaken gedaan voor Kronos in de strijd om het klassement der SAV’s.

De uitslagen kunnen worden gevonden op http://currimus.nl/.

Geschreven door Steef


Reacties

Je moet ingelogd zijn om te reageren of reacties te bekijken.