Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

NSK Trappenloop

D6f85037e2ea482ee0a7945acd6d9495398c7785

Op vrijdagavond 14 December reisden wij met een hele hoop Kronauten af naar Nijmegen om de trappen van het Erasmusgebouw te trotseren en onze eer hoog te houden in de strijd met de andere studentenatletiekverenigingen. Eerst op het programma stond de 10 verdiepingen. Een echte sprintafstand waar je (vooral op de laatste paar trappen) toch flink door de verzuring moet bijten. Meteen bleek dat Kronauten dit kunnen als geen ander, want met Annabel als derde, Marjolein op de tweede plek en Lieke als eerste bij de vrouwen werd het podium al gelijk met Kronos groen gevuld. Ook Jing Yun deed het zeer goed! De mannen ging het ook zeer goed af, met een tweede plek voor Gijs en ook goede tijden voor Twan, Roy, Vincent, Corne, Marnick, Rogier en Sander.

Daarna was het tijd voor de loodzware 20 verdiepingen. De Kronauten hielden het allemaal uitstekend vol en haalden mooie tijden. Thijs haalde een vierde plek en Twan werd heel knap vijfde. Ook Nart, Casper, Matthijs, Maarten, Laurens eindigden met snelle tijden. Bij de vrouwen gingen Annelie en Irene als een speer en ze haalden hierbij respectievelijk de tweede en de vierde plaats.

Toen was het tijd voor de estafettes, waarbij 4 deelnemers elk 5 trappen op moesten rennen. Verkleed als Mario, Luigi, princess Peach en Yoshi ging team Super Kronos in het ritme van de mario theme song de trappen op. En ondanks deze onhandige outfits wist het team nog tweede te worden! De eerste plek ging ook naar Kronos: het Stairway to Hell team veroverde goud.

In de bierestafette was Kronos ook goed vertegenwoordigd met maarliefst 3 teams. Team 62’vo haalde heel knap goud en team Kronos Trappisten werd derde. Ook team baanbrekend deed het goed en haalde een zesde plek binnen. Met al deze prestaties mogen wij ons allemaal weer trots voelen!

De uitslagen kunnen hier gevonden worden: https://hardloopuitslagen.nl/?wedstrijd&show=458&rel#tab3default

Geschreven door Gijs