Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Lustrumthemabekendmakingsborrel

1e3a7c1e8f23dc4d15d3b1235eec6be1946e1691

Na lange voorbereiding door de lustrumcommissie was het woensdag 12 december dan eindelijk tijd om het grootste geheim van de afgelopen weken bekend te maken. Tijdens de enige echte ‘lustrumthemabekendmakingsborrel’ zou het thema dan eindelijk bekend gemaakt worden.

De avond startte op een unieke (lees uitzenderlijke) locatie met uitzicht op de Utrack en een heus bioskoop gedeelte. In verschillende teams konden kronauten door puzzels en spellen goed te volbrengen hints verdienen die konden leiden naar het 11e lustrumthema van D.A.V. Kronos. Vooral de spelrondes met knijperestafette en bellenblaashoepelspel hebben mooie plaatjes opgeleverd (zie Kronos Cloud).

Nadat alle teams een gokje naar het thema gewaagd hadden kon de officiële bekendmaking gaan plaatsvinden. Alle aanwezigen namen plaats op de bioscoopstoelen en de film begon. Zie: Zoals te zien is lag het thema of eigenlijk de benaming van het thema nog helemaal niet vast en dus was het de hoogste tijd om dit vast te leggen. Een voor een mocht iedereen gaan stemmen en uiteindelijke is er het uitzenderlijk leuke thema “Behind The Green Screen” gekozen. Deze uitslag werd bekend gemaakt na nauwkeurige telling van onze eigen notaris/ Dagobert Duck Marnick. Toen was het tijd om de borrel voort te zetten in de stad. De gebruikelijke kroegjes en plekken zijn weer onveilig gemaakt…wel zo gebruikelijk dat de jarige Pilcie voorzitter de overgebleven kronauten meteen kwam bezoeken in de Mac toen deze niet meer in de Wigwam te vinden waren.

Het was een uitzenderlijk leuke avond en we kunnen ons ook meteen verheugen op de eerstvolgende lustrumactiviteit: Lustrum-nieuwjaars-gourmet-diner op vrijdagavond 11 januari. Schrijf je snel in op de site!