Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Kandidaatsbestuur

| Stan Heijnen

Het kandidaatsbestuur voor 2020-2021 is bekend, 17juni tijdens de digitale alv werd de grote onthulling bekend gemaakt. Het kandidaatsbestuur is gevuld met veel jonge enthousiaste leden en ziet er als volgt uit:

Als voorzitter: Dunya van Zanten. Dunya Studeert rechten op het saxion en is afgelopenjaar in november lid geworden bij Kronos en traint in de meerkamp groep, al is ze het vaakst aanwezig bij de coretraining op woensdag. Hoewel ze nog geen ervaring heeft met commissies binnen Kronos is wel bij menig NSK gespot en is niet bang om met mensen contact te leggen, vandaar dat ze een goede kandidaat is voor het komende bestuur

Als secretaris: Koen Kroep. Koen studeert Industrial engineering & management aan de universiteit Twente en is in september dit jaar lid geworden bij Kronos. Koen traint in de meerkamp groep en concurreert met Gijs om de beste hoogspringer van Kronos te worden. Koen is dit jaar een fanatiek lid van de campusloop commissie en is dan ook een goede kandidaat zijn voor het bestuur.

Als penningmeester: Ivo Stapel. Ivo studeert biomedische technologie aan de universiteit Twente en is net als koen in september lid geworden van Kronos. Net als de voorgaande kandidaten traint Ivo bij de meerkamp groep, al is hij ook voor te vinden bij de kronosborrel om een biertje met iedereen te nuttigen. Het is dan ook niet gek dat hij een actief lid is bij de activiteiten commissie.

Als wedstrijdsecretaris: Renee Sybesma Renee studeert Technische geneeskunde aan de universiteit Twente en is in november lid geworden. In tegenstelling tot de andere kandidaten traint Renee bij de lopers waar ze menig mannen voorbij vliegt. Renee heeft nog weinig ervaring met commissies binnen kronos maar enthousiasme en passie voor de sport maakt haar een goede kandidaat voor het bestuur.


Reacties

Je moet ingelogd zijn om te reageren of reacties te bekijken.