Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Batavierenrace 2021

| Roy van Zijl

Afgelopen week vond zowel de langste (qua absolute tijd) en kortste (qua gelopen afstand) Batavierenrace plaats. De 49e editie van deze prachtige estafetteloop vond helaas weer online plaats. Het grote voordeel; lopen waar en wanneer het voor iedereen uit kwam. Een aantal Kronauten liep hun etappe zelfs volledig op de UTrack!

Lars trapte de Bata voor team D.A.V. Kronos I af op de donderdagavond, door de vele lopers die ook meeliepen in het Universiteitsteam konden we slechts één team afvaardigen. Een mooie mix van lopers en meerkampers stond met wisselend zelfvertrouwen en zin aan de start.

Door de goede weersomstandigheden, met soms flinke windvlagen, kwamen de versnaperingen en verfrissingen waarin de commissie had voorzien zeer goed van pas voor de 23 atleten, waarvan de laatste laat op de zaterdagmiddag finishte.

Natuurlijk is het jammer dat het 'echte' Batavierenrace gevoel er niet was door de nieuwe variant van de wedstrijd. We hopen daarom ook enorm dat het volgend jaar weer op een normale manier door kan gaan.

Uiteindelijk heeft het team een zeer nette 14e plaats gehaald in het Algemene Klassement door 128.67 km te lopen in 9:35:29 uur. Alle lopers enorm bedankt voor jullie inzet en natuurlijk de commissie voor het samenstellen van het team en de verdere organisatie!


Reacties

Je moet ingelogd zijn om te reageren of reacties te bekijken.