Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Ludieke meerkamp blijkt verrassende KB-activiteit

| Thijs van Aalten

Alweer een week geleden stond er een wel heel geheimzinnige activiteit op de planning. Een “ludieke meerkamp + borrel” werd ons beloofd door het bestuur. Eenmaal op het Verreveld aangekomen bleek het een verkapte KB-interesseactiviteit te zijn. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken! Er werd een vijftal ludieke onderdelen afgewerkt, elk geïnspireerd door één van de vijf bij Kronos gangbare bestuursfuncties. Zo kon iedereen op ludieke wijze nagaan welke functie eigenlijk het best op zijn of haar lijf geschreven is.

De kwaliteiten voor het voorzitterschap werden getest door het werpen van de voorzittershamer. Marjolein maakte direct duidelijk dat ze 2 jaar geleden niet voor niets wedstrijdsecretaris was door de hamer na een ongelooflijk scheve afworp in de sloot te laten landen. Bij Koen de secretaris moesten leden de namen van de bestuursleden spellen voordat ze een parcours achterstevoren moeten afleggen. Als voorbereiding op het penningmeesterschap werden gevulde plastic bekertjes zover mogelijk geyeet. Als wedstrijdsecretaris moet je natuurlijk met een kogel en discus kunnen omgaan, dus werd er hier boter, kaas en eieren gespeeld waarbij een pion in het hokje geplaatst werd waar de kogel of discus landde. Tot slot weet een ware commissaris intern hoe hij leden moet binden én wordt in de volksmond ook wel de commissaris bierestafette genoemd. Daarom moesten leden hier een bierestafette doen waarbij ze aan elkaar gebonden een parcours moesten afleggen.

Uiteraard werd de avond afgesloten met een gezellige borrel bij onze vrienden van Ludica, waar Ivo de huidige penningmeester op meerdere vlakken opviel. Zo liet hij zich van zijn gulle kant zien door iedereen op het eerste drankje te trakteren. Daarna werden er nog een paar biertjes weggetikt alsof het water was. Ook een shoutout naar Vincent die zich nog even van zijn sterke kant liet zien door op één van de tennisvelden in te breken.

Dacht jij nou na deze fenomenale activiteit: ik wil bestuur doen bij Kronos! Dan ben je hier aan het goede adres. Schrijf een sollicitatiebrief naar het bestuur (bestuur@kronos.nl) waarin je uitlegt waarom je graag in het 66e bestuur van D.A.V. Kronos wil. Geef daarin ook aan naar welke bestuursfunctie je voorkeur uitgaat (en eventueel een tweede keuze). Voor vragen kan je natuurlijk altijd bij een bestuurslid terecht.


Reacties

Je moet ingelogd zijn om te reageren of reacties te bekijken.